
FAQs on Goods & Services Tax
 7. GST Payment of Tax
Q 25. What is Tax Collected at Source (TCS)? 
Ans. This provision is applicable only for E-Commerce Operator under section 43C of MGL. Every E-Commerce Operator needs to withhold a percentage (to be notified later on the recommendation of the GST Council) of the amount which is due from him to the supplier at the time of making actual payment to the supplier. Such withheld amount is to be deposited by such E-Commerce Operator to the appropriate GST account by the 10th of the next month. The amount deposited as TCS will be reflected in the electronic cash ledger of the supplier.
	
 Q 26. Is the pre-registration of credit card necessary in the GSTN portal for the GST payment?
 Ans. Yes. The taxpayer would be required to pre-register his credit card, from which the tax payment is intended, with the Common Portal maintained on GSTN. GSTN may also attempt to put in a system with banks in getting the credit card verified by taking a confirmation from the credit card service provider. The payments using credit cards can therefore be allowed without any monetary limit to facilitate ease of doing business.

Source:http://cbec.gov.in/resources//htdocscbec/deptt_offcr/faqongst.pdf;jsessionid=825C7C194F0FC0652FFE5A809FE81F69
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